Start Koenckelseizoen 2016

Beste Koenckelliefhebbers,

 

Het is oktober, dus onze jaarlijks terugkerende koenckelactiviteiten zijn weer van start gegaan. Dit houdt voor ons in: veel oefenen om het nieuwe repertoire voor de komende acht optredens (voor de locaties en datums, kijk in de agenda) goed onder de knie te krijgen, zodat wij een aantrekkelijke voorstelling voor iedereen kunnen verzorgen.

 

We hebben weer enkele nieuwe, leuke liedjes en een nieuwe act op het programma staan, dus dat belooft weer een gezellige middag !

 

Op 31 december 2016 bestaat de koenckelpotfanfare 25 jaar, dus wordt 2017 ons jubileumjaar; hoe dat er uit gaat zien blijft nog even een verrassing; wilt u op de hoogte blijven, volg ons dan ook op facebook !!!

 

 

Iedereen is uiteraard welkom bij onze optredens, dus graag tot ziens !

 

Reacties gesloten.

%d bloggers liken dit: