Het zit er weer op !!

Het is inmiddels 2017 en het “Koenckelseizoen” is achter de rug.

Op 17-12-2016 waren we te gast in Ter Valcke in Goes waar we zoals gewoonlijk hartelijk werden ontvangen met een bakje koffie en een overheerlijke oliebol, waarna we een gezellige voorstelling hebben verzorgd voor het talrijke publiek.

 

De 30e december is al jaren de dag dat wij onze muzikale kunsten vertonen in de binnentuin van het Cederhof in Kapelle, dus zo ook dit jaar. Ook hier was het weer gezellig druk en ons enthousiasme sloeg over naar de toehoorders !

Toen was het eindelijk zover: ons 25-jarig jubileumfeest in ons eigen Yerseke.

Na onze gebruikelijke “snertmaaltijd” zijn we om 13.00 uur vertrokken vanaf het MFC voor onze rondgang door het dorp om een half uurtje later te arriveren op het Kerkplein. Onze hoop werd werkelijkheid: er stonden al vele mensen op ons te wachten !!

Eerst hebben we enkele liedjes gezongen met de aanwezige kinderen en toen kwam er een dweilband met daarachter een autootje, begeleidt door twee taartlakeien, met daarop een grote taartpunt; het feest kon beginnen.

Uit deze taartpunt kwam onze grootste fan: De Koenckelzot  !!
Rondgang Koenckelpotfanfare 2016 2016-12-31 177-site

 

 

 

 

 

 

Hij nodigde alle kinderen, die inmiddels een wensballon hadden ontvangen, uit om deze op zijn seintje allemaal tegelijk los te laten; dit leverde een mooi schouwspel op, en dan maar hopen dat ze ergens gevonden zouden worden …….

Rondgang Koenckelpotfanfare 2016 2016-12-31 213-site

Rondgang Koenckelpotfanfare 2016 2016-12-31 200-site Rondgang Koenckelpotfanfare 2016 2016-12-31 146-site

 

 

 

 

 

Rondgang Koenckelpotfanfare 2016 2016-12-31 085-site Rondgang Koenckelpotfanfare 2016 2016-12-31 094-site

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor meer foto’s kijk hier in ons webalbum

Hierna zijn we, met de kinderen in ons kielzog, naar Moerzicht gelopen om ook daar ons jaarlijkse optreden te verzorgen voor een afgeladen restaurant.

Inmiddels hebben we al enkele jaren de gewoonte om ook nog één optreden te doen in het begin van het nieuwe jaar: we reizen dan af naar Heinkenszand om daar in De Fonteyne de in- & omwonenden te vermaken. Ook dit jaar hebben we daar op 14 januari het Koenckelseizoen afgesloten met een spetterend concert voor een meezingend publiek !

Al met al kunnen we weer terugkijken op 8 geslaagde optredens; hopelijk kunnen wij dit weer realiseren aan het eind van 2017 / begin 2018.

 

Omdat 2017 ons jubileumjaar is willen we het hele jaar door van ons laten horen, dus blijf ons volgen via de diverse media !!!! 

Reacties gesloten.

%d bloggers liken dit: