Nieuwe koenckelpotten

Zoals bekend bestaat de Koenckelpotfanfare inmiddels al meer dan 20 jaar.

Dit houdt in dat ook onze koenckelpotten al vele jaren meegaan; weliswaar niet meer met bespannen met een varkensblaas, maar met een stukje surfzeil.Koenckelpot

Omdat diverse potten (dit zijn eigenlijk vaatjes) letterlijk in duigen vallen zijn we genoodzaakt om nieuwe exemplaren te maken. Het is jammer genoeg bijna niet meer mogelijk om dezelfde vaatjes te pakken te krijgen, dus hebben we besloten om het over een andere boeg te gooien.
We zijn inmiddels begonnen met het maken van de nieuwe koenckelpotten anno 2013, dus in een modern jasje.
Wellicht is één van deze potten al te bewonderen tijdens onze optredens; wanneer de oude pot niet meer te herstellen blijkt zal deze worden vervangen door een nieuwe. Koenckelpotten maken 2013-10-16 010-site Koenckelpotten maken 2013-10-16 015-site Koenckelpotten maken 2013-10-16 011-siteKoenckelpotten maken 2013-10-16 004-site

Reacties gesloten.

%d bloggers liken dit: