We zijn er niet, maar we zijn er toch


Hierbij zo vlak voor de Kerstdagen nog even een teken van leven de Fanfare.

In deze Corona-volle en Koenckel-loze tijd is het raar dat we geen optredens kunnen verzorgen en dat we geen activiteiten hebben op oudjaar; alhoewel…………..

We wilden toch graag iets organiseren voor de mensen hier in Yerseke rondom oud en nieuw, en hebben iets leuks bedacht. Onder het motto “We zijn er niet, maar we zijn er toch!”

Zoals jullie weten hebben we Johnno Rijnhout vorig jaar een foto laten maken op het Kerkplein, eigenlijk bestemd voor het 50-jarig jubileumboek van de gemeente Reimerswaal.

Deze foto hebben we heel groot af laten drukken en hangt vanaf woensdag op het Kerkplein aan het museum, met daarbij een nieuwjaarswens namens de Koenckelpotfanfare.

 

Nou leek het de fanfare leuk, als je in de buurt bent, ga dan zeker even kijken en maak een foto/selfie  om deze bijvoorbeeld op Facebook of andere media te plaatsen; iedereen mag weten dat we toch iets ondernomen hebben !

 

Overigens blijft het hier niet bij; op 31 december zal tussen 10.00 uur en 15.00 uur koenckelmuziek klinken vanuit een raampje in het gemeentehuis !!

 

 

Reacties gesloten.

%d bloggers liken dit: