Goed nieuws: na enkele jaren van afwezigheid door diverse omstandigheden zijn we weer actief en zullen we weer te zien en te horen zijn op de diverse locaties!! Vol goede moed en hernieuwde inspiratie hebben we de draad weer opgepakt na een vervelende periode, en een leuk repertoire samengesteld waarmee wij ons publiek weer zullen gaan vermaken.

Vanwege de geringe belangstelling voor onze traditionele rondgang door het dorp op Oudjaarsdag (vanaf het Multifunctioneel Centrum naar het Kerkplein in Yerseke en terug naar Moerzicht) hebben wij besloten om hiermee te stoppen; we geven uiteraard nog wel een “mini-concert” vanaf het bordes van het Oosterscheldemuseum.

Voor de jeugd organiseren wij een kleurwedstrijd; de kleurplaten zullen op de scholen worden uitgedeeld en de prijsuitreiking zal ook op het Kerkplein plaatsvinden.

LET OP: dit jaar valt Oudjaar op een zondag, dus hebben wij deze activiteit verplaatst naar zaterdag 30 december!!! Genoemd optreden op het Kerkplein zal zijn tussen 13:15 uur en 14.00 uur, daarna vertrekken wij naar Moerzicht om daar tussen 14.30 uur en 16.15 uur ons welbekende “Koenckel-Oudjaarsconcert” te verzorgen. Zoals jullie zien, zijn we er na ruim 30 jaar nog steeds; graag zien wij jullie op het Kerkplein in Yerseke om er samen weer een feestje van te maken!