Fantastisch optreden met Den Berg muzikanten

Vrijdag 19 april 2013 hebben we een optreden verzorgd samen met de Den Bergmuzikanten uit Goes.
Deze enthousiaste groep dames en heren spelen onder leiding van Gert Harinck en heel veel vrijwilligers en begeleiders werkelijk de sterren van de hemel !

Bij aankomst hebben we allereerst even kennis gemaakt met elkaar, een kopje koffie gedronken en toen liep om 19.00 uur de foyer van “De Vroone “ te Kapelle binnen onafzienbare tijd hartstikke vol.
Om kwart over zeven kon er bijna niemand meer bij. Het werd echt nog zoeken naar een plaatsje.
Klokslag half acht begonnen de Den Bergmuzikanten aan hun openingsmedley en de stemming zat er vanaf het begin dan ook direct in.
Na nog wat nummers te hebben gespeeld was de beurt aan ons, De Eerste Yerseksche Koenckelpot Fanfare. Ook wij werden met enthousiasme ontvangen.
Het samenspelen ging lekker en het publiek zong dan ook uit volle borst mee en voor we het wisten waren we al aan de pauze toe.
We hebben nog nooit een verloting zo snel uitverkocht gezien ! In minder dan 15 minuten waren alle loten op.
Toen op naar het tweede deel van ons gezamenlijk optreden. Dit verliep nog met meer enthousiasme dan het eerste deel !
Al met al: een enorm goed geslaagde avond met dank aan de Den Bergmuzikanten voor hun geweldige samenwerking en inzet. Dank aan alle vrijwilligers en begeleiders en ook hopen we in de loop der tijd nogmaals samen een optreden te mogen gaan verzorgen waar dan ook in de provincie !
Hartelijk dank voor de gezelligheid, de spontaniteit, de lol die we met z’n allen hebben gehad en de enorme goede samenwerking die we die avond samen hebben ondervonden.
Op naar ons volgende gezamenlijke optreden !
Heel veel dank aan Gert Harinck en zijn hele familie die ons heeft ingelijfd in een club mensen waar zoveel liefde en gezelligheid vanuit gaat !
Dit hadden we nooit maar dan ook nooit willen missen !

Reacties gesloten.

%d bloggers liken dit: